Gift Fonds Alphen

Dankzij een gift van € 5.000,= van Fonds Alphen en Omstreken is Muziekcentrum Liefde voor Harmonie weer een stapje dichterbij naar een mooi nieuw leslokaal voor nog meer muziekmogelijkheden!

Sinds vorig jaar is de Stichting Muziekcentrum Liefde voor Harmonie eigenaar van een eigen gebouw, de voormalige Ignatiusschool in Roelofarendsveen. Er wordt druk gewerkt aan het opknappen en verduurzamen van deze oude jongensschool, die o.a. de thuisbasis is voor Liefde voor Harmonie en het leerlingenorkest en waar muzieklessen gegeven worden aan jong en oud.

Met de bijdrage van Fonds Alphen en Omstreken kunnen wij ons gaan richten op de inrichting en verduurzaming van de bovenverdieping van het muziekcentrum, waar onder andere een extra leslokaal wordt gecreëerd, zodat er nog meer muzieklessen gegeven kunnen worden aan de inwoners van Kaag en Braassem.

Wij zijn het fonds zeer erkentelijk voor hun bijdrage!

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. Het afgelopen jaar (2021) ondersteunde het met ruim € 310.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport. Overigens werden, door Corona, niet alle initiatieven ook uitgevoerd. Voor zover mogelijk hebben de aanvragers uitstel gekregen om hun initiatief op een later moment uit te voeren.

Voor informatie over Fonds Alphen en omstreken neemt u contact op met Kirsten Renaud, directeur, telefoon: 06 – 104 105 67. Voor informatie over Muziekcentrum Liefde voor Harmonie neemt u contact op met Rob van der Geest, telefoon: 06 – 22 55 81 71.