Annie Dobbe wordt gefeliciteerd door Rob Huigsloot met haar 25 jarige jubileumOp woensdag 18 februari jl was het weer tijd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Na een uurtje repeteren (voor het themaconcert in maart, u bent van harte welkom!) was het tijd voor een bakkie koffie. Dit keer met gebak want Annie Dobbe jubileerde. Al 25 jaar helpt zij als vrijwilliger mee met de bardienst en zorgt zij voor koffie, thee of andere versnaperingen tijdens de repetitiepauze.

Na de koffie was het tijd voor de jaarvergadering. Marloes Lubbe-van der Meer heeft besloten het bestuur te verlaten en wordt opgevolgd door Trudy de Jong. Verder heeft Gert-Jan Turk er mee ingestemd om voor de komende 3 jaar de secretaristaken weer op zich te nemen.

DE jubilarissen op een rij, samen met de voorzitter.Na de jaarvergadering werden er nog een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Anita de Weger en Guus Kuiper voor 12 1/2 jaar lidmaatschap, Ed van Berkel en Trudy de Jong voor 25 jaar LvH, Corrie Verdel voor 50 jaar en Loek Dobbe voor 60 jaar lidmaatschap.

Gefeliciteerd!

Foto’s zijn te zien op de foto-pagina