Rondgang – 21 augustus

De zomervakantie zit er weer op. We lopen deze avond misschien wel gezellig bij u langs. Gewoon om te vieren dat we er allemaal weer zijn en ....... dat de kermis er bijna aankomt!

Taptoe – 17 september

Ook dit jaar staat op de dinsdagavond van de kermisweek weer een muzikaal hoogtepunt op het programma, want dan kun je weer naar de Taptoe! Als er meer informatie is dan volgt deze hier zo spoedig mogelijk.

Verenigingenoptocht – 19 september

De traditionele optocht van honderden stuiterende kinderen die trots het tenue van hun sportclub laten zien aan de duizenden toeschouwers, trekt weer door de straten van Roelofarendsveen. Uiteraard loopt LVH voorop.

Lampionnenoptocht – 20 september

Misschien wel de spannendste optocht van de Kermisweek; de Lampionnenoptocht! Maar omdat we met zoveel kinderen zijn, is het ook erg gezellig. Het lijkt wel Ker(st)mis! Uiteraard is ook LVH van de partij.