Aubade Koningsdag – 27 april

Uiteraard zijn we Koningsdag weer van de partij. We starten om 9.00 uur met een aubade bij het gemeentehuis. Hierna zullen we een rondgang lopen en afsluiten op de vrijmarkt.

Bevrijdingsconcert – 5 mei

Op de Noordhoek zal 5 mei om 12.00 uur een bevrijdingsconcert plaatsvinden. Rond dat tijdstip wordt een aantal lopers van Plantaris verwacht met het bevrijdingsvuur. Zij zijn om 00.00 uur vertrokken vanuit Wageningen. De lopers worden muzikaal ingehaald door LVH en toegesproken door wethouder Gerben van Duin. Aansluitend verzorgt LVH een prachtig openluchtconcert voor het […]

Moederdagconcert – 12 mei

Muziekcentrum LVH Noordeinde 240a, Roelofarendsveen

Op 12 mei geven het leerlingenorkest en de slagwerkgroep een concert in ons eigen muziekcentrum. Leuk als je komt kijken en luisteren! Toegang is gratis.

Parkconcert – 1 juni

Op 1 juni doen wij mee aan een parkconcert in Rijnsburg. Meer info volgt zo spoedig mogelijk. Leuk als je komt kijken en luisteren!

Verenigingsconcert – 7 juli

Muziekcentrum LVH Noordeinde 240a, Roelofarendsveen

Meer info volgt zo spoedig mogelijk. Leuk als je komt kijken en luisteren!

Taptoe – 17 september

Ook dit jaar staat op de dinsdagavond van de kermisweek weer een muzikaal hoogtepunt op het programma, want dan kun je weer naar de Taptoe! Als er meer informatie is dan volgt deze hier zo spoedig mogelijk.

Verenigingenoptocht – 19 september

De traditionele optocht van honderden stuiterende kinderen die trots het tenue van hun sportclub laten zien aan de duizenden toeschouwers, trekt weer door de straten van Roelofarendsveen. Uiteraard loopt LVH voorop.

Lampionnenoptocht – 20 september

Misschien wel de spannendste optocht van de Kermisweek; de Lampionnenoptocht! Maar omdat we met zoveel kinderen zijn, is het ook erg gezellig. Het lijkt wel Ker(st)mis! Uiteraard is ook LVH van de partij.