Rabo ClubSupport

Beste leden, ere-leden en oud-leden van LVH,
Vorig jaar startte de Rabobank met Rabo ClubSupport-actie. Daarmee biedt de Rabobank financiƫle ondersteuning aan clubs en verenigingen. Van maandag 5 oktober tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de financiƫle bijdrage.
Natuurlijk heeft Liefde Voor Harmonie zich voor 2020 weer aangemeld. Vorig jaar konden wij een es-klarinet aanschaffen voor de bijdrage die ons werd toegekend. Ons doel voor dit jaar is 'Ontdek je talent op een instrument'. Want hoe leuk is het om samen muziek te maken bij LVH. Daarom investeert LVH in haar jeugd, want zonder jeugd geen toekomst!
Kijk op https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers voor een overzicht van alle verenigingen.
Mocht u gaan stemmen, dan zouden wij het fijn vinden als u overweegt uw stem uit te brengen op LVH. Wij zijn blij met iedere stem!
Namens het bestuur van LVH,
Kim Verdel / Heleen Klerks