Concert slagwerkgroep en leerlingenorkest

U bent van harte welkom bij het concert van onze slagwerkgroep en het leerlingenorkest.

poster 14 april 2019

Nieuwe dirigent Liefde voor Harmonie

Na een periode van gesprekken en proefdirecties heeft LVH hun nieuwe dirigent gekozen.

Graag stellen wij u voor aan:

Patricia Kerkdijk

Een gepassioneerde dirigent.

LVH kijkt uit naar de samenwerking en wenst Patricia een prachtige tijd toe bij onze vereniging

Afscheid Jurgen en proefdirectie's

Les Misérables was voor het harmonieorkest een dubbel bijzonder concert . Dit omdat er een einde is gekomen aan de succesvolle samenwerking met onze dirigent Jurgen van Groningen Schinkel.

Na het geslaagde concert weekend, was er woensdag een bijzonder afscheid met elkaar.
Als aandenken heeft Jurgen een glazen beeldje gekregen, gemaakt door LVH lid Robin van Emmerik.

Verder was er een lied, een mooi woord door Piet Pouw, mocht Jurgen zijn foto aan de dirigentenwand in de Gerrit Kuiper kamer hangen, en was er een Jurgen quiz.

Na 11 succesvolle en mooie jaren gaan we allebei weer nieuwe uitdagingen aan. Jurgen, bedankt voor de jaren dat je ons wist te inspireren en te motiveren!

Wij beginnen volgende week met de proefdirecties, we houden u op de hoogte.

Foto zijn te bekijken op onze fotopagina.

KAARTEN LES MISERABLES ZIJN UITVERKOCHT

Alle kaarten voor het concert Les Misérables voor 19 en 20 januari 2019 zijn uitverkocht!!!

Les Misérables musical in concert

poster les miserables

Bel Canto Oostzaan

Op zaterdag 19 januari en zondag 20 januari kunt u komen genieten van "Les Misérables, een prachtig musical concert uitgevoerd door Liefde voor Harmonie in samenwerking met Bel Canto Oostzaan.

De kaartverkoop is gestart. Kaarten à € 12,50 zijn te verkrijgen bij Domien Koek en Veenerick Boek en kantoor. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de leden van Liefde voor Harmonie.

e-Boekhouden.nl