Concert Brasso L

Concert Brasso L in muziekcentrum

brasso

Op zondag 7 oktober is koperensemble BRASSO L uit Voorhout te gast bij muziekvereniging Liefde voor Harmonie in het muziekcentrum in
Noordeinde in Roelofarendsveen.

BRASSO L bestaat uit 13 koperblazers en 4 handen aan de trom.
Het programma heet kort klassiek en bevat allerlei korte stukken uit de wereld van de klassieke muziek, onder andere van Weill, Foster, Susato en Beethoven.

En dat is niet saai, maar best bijzonder: de handen gaan uit de mouwen in een timmerfabriek, er komt koninklijk bezoek, in de dierenwinkel wordt een mooie keuze gedaan en onderweg worden nog wat huizen van licht vertier gepasseerd.

En uniek: één van de stukken wordt ondertiteld!

Het concert vindt plaats in het Muziekcentrum aan het Noordeinde en begint om 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 en de entree is gratis!

Vacature dirigent

Graag vragen wij uw aandacht voor onderstaande vacature :

Muziekvereniging Liefde Voor Harmonie zoekt een dirigent (m/v)

Door het vertrek van onze dirigent zijn wij per 1 februari 2019 op zoek naar een nieuwe dirigent voor ons harmonieorkest. Het orkest bestaat uit circa 40 leden en repeteert wekelijks op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur.

De dirigent die wij zoeken :

- Kan op een plezierige wijze leiding geven aan ons harmonieorkest;
- Weet met enthousiasme het orkest te motiveren en inspireren
- Gaat uitdagingen niet uit de weg;
- Weet de juiste balans te vinden tussen presteren en met plezier musiceren;
- Heeft de studie HaFaBra-directie aan het conservatorium gevolgd of is daarmee bezig;
- Bezit vaardigheden als betrokkenheid en enthousiasme, denkt mee en is toegankelijk, flexibel en communicatief vaardig.

Liefde Voor Harmonie uit Roelofarendsveen viert dit jaar haar 130-jarig jubileum. De vereniging bestaat uit een harmonieorkest,  een slagwerkgroep en een leerlingenorkest.
Plezier hebben in het samen muziek maken staat bij onze vereniging hoog in het vaandel. De diverse onderdelen van de vereniging hebben een afwisselend jaarprogramma. Zij verzorgen buitenoptredens, zomer- en themaconcerten, nemen deel aan streekfestivals en luisteren diverse dorps- en gemeentelijke evenementen muzikaal op.

Een proefdirectie maakt deelt uit van de sollicitatieprocedure.

Ben jij degene die wij zoeken of weet je iemand, laat het ons dan weten. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Hiervoor hebben wij een privacybeleid. Alle sollicitatiebescheiden en persoonsgegevens worden binnen twee maanden na afronding van de procedure vernietigd.

Rabobank Fietstocht 24 juni

Het muziekcentrum is op zondag 24 juni startpunt/stempelpost van de Rabo sponsorfietstocht, waarbij het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest natuurlijk acte de préséance zullen geven.

Aan het einde zullen ook de Aarebeijeplukkers nog optreden.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om na de fietstocht nog even onder het genot van een drankje te komen luisteren!

Meer informatie over de Rabo fietstocht is te vinden op de website van de Rabobank.

Pleinfestijn 30 juni

Op 30 juni viert LVH haar 130 jarige lustrum met het pleinfestijn. Meer informatie staat in onderstaande flyer.

pleinfestijn flyer

Slagwerkspektakel

slagwerkspektakel 2018

SLAGWERKSPEKTAKEL LIEFDE VOOR HARMONIE

Als onderdeel van het programma rondom het 130-jarig bestaan, organiseert muziekvereniging Liefde voor harmonie op zondag 27 mei een slagwerkspektakel. Uit Kaag en Braassem zullen naast de slagwerkgroep van Liefde voor Harmonie, Door Gunst Verkregen en Mavileo optreden. Verder zullen de slagwerkgroep van Arti et Religioni uit Langeraar en Soli uit Driehuizen deelnemen. Het spektakel vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur op het plein van het Muziekcentrum, Noordeinde 240. De toegang is gratis.

e-Boekhouden.nl