Banner DonateurBanner Lid WordenBanner Vaandeldragers

Laatste nieuws : LVH Concert in de Spreng

concert 2022 poster

Over een klein maandje is het dan zover!
Liefde voor Harmonie speelt dan in De Spreng Oude Wetering.

Vanaf aanstaande maandag zijn de toegangskaarten te koop bij Veenerick boek • kantoor • cadeau, Primera Domien Koek en bij de leden van Liefde voor Harmonie.

Tot ziens in de Spreng!

Over Liefde voor Harmonie

De "Liefde" zoals LVH in de volksmond wordt genoemd is een actieve en gezellige muziekvereniging in de Veen. Wij brengen onze muziek ten gehore tijdens concerten, serenades en de jaarlijkse kermis.

De Liefde bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een leerlingenorkest. Bij LVH worden verschillende instrumenten bespeeld. We hebben saxofoons, klarinetten, hobo’s, dwarsfluiten, hoorns, trompetten, trombones, baritons, bassen en slagwerk. Nieuwe leden, jong of oud, werken in 1 á 2 jaar toe naar het leerlingenorkest of slagwerkgroep.

Op deze website kun je meer vinden over lidmaatschap, donateurschap, beeldmateriaal en nog veel meer.

Lees meer over Liefde voor Harmonie

Wil je een keer komen repeteren?

Gedurende het jaar houden wij een aantal open repetities. Je bent dan van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen. Klik hier voor de volgende open repetitie.

Het leerlingenorkest repeteert elke woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.
De slagwerkgroep repeteert elke maandagavond van 18:30 tot 20:30 uur.
Het harmonieorkest repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie over open repetities

e-Boekhouden.nl