Rabo ClubSupport

Beste leden, ere-leden en oud-leden van LVH,
Vorig jaar startte de Rabobank met Rabo ClubSupport-actie. Daarmee biedt de Rabobank financiƫle ondersteuning aan clubs en verenigingen. Van maandag 5 oktober tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de financiƫle bijdrage.
Natuurlijk heeft Liefde Voor Harmonie zich voor 2020 weer aangemeld. Vorig jaar konden wij een es-klarinet aanschaffen voor de bijdrage die ons werd toegekend. Ons doel voor dit jaar is 'Ontdek je talent op een instrument'. Want hoe leuk is het om samen muziek te maken bij LVH. Daarom investeert LVH in haar jeugd, want zonder jeugd geen toekomst!
Kijk op https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers voor een overzicht van alle verenigingen.
Mocht u gaan stemmen, dan zouden wij het fijn vinden als u overweegt uw stem uit te brengen op LVH. Wij zijn blij met iedere stem!
Namens het bestuur van LVH,
Kim Verdel / Heleen Klerks

Corona virus

Beste muzikanten,

De uitbraak van het coronavirus houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Het bestuur van LVH volgt uiteraard de huidige ontwikkelingen en ontving ook bericht van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Het KNMO adviseert, in navolging van het RIVM, de activiteiten van amateurverenigingen volledig af te gelasten. Zie de volledige tekst op de website van de KNMO: https://www.knmo.nl/2020/03/14/faq-corona/#.Xm00S6hKiUk

Wij, als bestuur, vinden dat wij onze verantwoording dienen te nemen en het advies moeten opvolgen. Dit houdt in dat tot 1 april a.s. alle repetities en lessen komen te vervallen. Ook de Algemene Ledenvergadering van 18 maart a.s. wordt uitgesteld, De dirigenten en docenten zijn hier inmiddels van op de hoogte gesteld.

Wij houden jullie op de hoogte als de repetities en lessen weer kunnen starten, maar voor nu in ieder geval tot 6 april a.s.

Kerst Sing-In

20191218 kerst sing inn

Kerst Sing-In met koor Cadans

Donderdagavond begeleidt het leerlingenorkest van Liefde voor Harmonie het koor Cadans. De aanvang van deze gezellige bijeenkomst is 19.300 in de Petruskerk te Roelofarendsveen (zie flyer)

LVH Sinterklaasconcert

Sinterklaasconcert 2019 Screenshot 20191109 222931

Sinterklaasconcert Slagwerkgroep en Leerlingenorkest

Kom naar het gezellige sinterklaasconcert van de Slagwerkgroep en het leerlingenorkest.

Voor meer informatie zie de flyer hiernaast.

LVH Concert met FF Anders

LVH20191201

LVH samen met FFanders

Op 1 december a.s. verzorgen LVH en FFanders een mooi concert in de Kaskade. Aanvang 14.00 uur.

Toegangskaarten zijn op de bekende voorverkoopadressen te verkrijgen.

e-Boekhouden.nl