Les Misérables musical in concert

poster les miserables

Bel Canto Oostzaan

Op zaterdag 19 januari en zondag 20 januari kunt u komen genieten van "Les Misérables, een prachtig musical concert uitgevoerd door Liefde voor Harmonie in samenwerking met Bel Canto Oostzaan.

De kaartverkoop is gestart. Kaarten à € 12,50 zijn te verkrijgen bij Domien Koek en Veenerick Boek en kantoor. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de leden van Liefde voor Harmonie.

Verenigingsconcert 2018

Verenigingsconcert

Verenigingsconcert LVH

Concert Brasso L

Concert Brasso L in muziekcentrum

brasso

Op zondag 7 oktober is koperensemble BRASSO L uit Voorhout te gast bij muziekvereniging Liefde voor Harmonie in het muziekcentrum in
Noordeinde in Roelofarendsveen.

BRASSO L bestaat uit 13 koperblazers en 4 handen aan de trom.
Het programma heet kort klassiek en bevat allerlei korte stukken uit de wereld van de klassieke muziek, onder andere van Weill, Foster, Susato en Beethoven.

En dat is niet saai, maar best bijzonder: de handen gaan uit de mouwen in een timmerfabriek, er komt koninklijk bezoek, in de dierenwinkel wordt een mooie keuze gedaan en onderweg worden nog wat huizen van licht vertier gepasseerd.

En uniek: één van de stukken wordt ondertiteld!

Het concert vindt plaats in het Muziekcentrum aan het Noordeinde en begint om 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 en de entree is gratis!

Rabobank Fietstocht 24 juni

Het muziekcentrum is op zondag 24 juni startpunt/stempelpost van de Rabo sponsorfietstocht, waarbij het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest natuurlijk acte de préséance zullen geven.

Aan het einde zullen ook de Aarebeijeplukkers nog optreden.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om na de fietstocht nog even onder het genot van een drankje te komen luisteren!

Meer informatie over de Rabo fietstocht is te vinden op de website van de Rabobank.

Pleinfestijn 30 juni

Op 30 juni viert LVH haar 130 jarige lustrum met het pleinfestijn. Meer informatie staat in onderstaande flyer.

pleinfestijn flyer

e-Boekhouden.nl