Graag vragen wij uw aandacht voor onderstaande vacature :

Rabobank Fietstocht 24 juni

Het muziekcentrum is op zondag 24 juni startpunt/stempelpost van de Rabo sponsorfietstocht, waarbij het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest natuurlijk acte de préséance zullen geven.

Aan het einde zullen ook de Aarebeijeplukkers nog optreden.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om na de fietstocht nog even onder het genot van een drankje te komen luisteren!

Meer informatie over de Rabo fietstocht is te vinden op de website van de Rabobank.

Pleinfestijn 30 juni

Op 30 juni viert LVH haar 130 jarige lustrum met het pleinfestijn. Meer informatie staat in onderstaande flyer.

pleinfestijn flyer

Slagwerkspektakel

slagwerkspektakel 2018

SLAGWERKSPEKTAKEL LIEFDE VOOR HARMONIE

Als onderdeel van het programma rondom het 130-jarig bestaan, organiseert muziekvereniging Liefde voor harmonie op zondag 27 mei een slagwerkspektakel. Uit Kaag en Braassem zullen naast de slagwerkgroep van Liefde voor Harmonie, Door Gunst Verkregen en Mavileo optreden. Verder zullen de slagwerkgroep van Arti et Religioni uit Langeraar en Soli uit Driehuizen deelnemen. Het spektakel vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur op het plein van het Muziekcentrum, Noordeinde 240. De toegang is gratis.

Vsb fonds steunt pleinfestijn

Foto LVH 1

VSB FONDS STEUNT PLEINFESTIJN MET € 3000,00

Roelofarendsveen.

In het kader van het 130-jarig bestaan organiseert Muziekvereniging Liefde voor Harmonie op zaterdag 30 juni een pleinfestijn. Op het plein voor het Muziekcentrum zullen die dag tal van koren en vocalisten optreden. Het VSB Fonds Alphen a/d Rijn maakt dit festijn mogelijk met een bijdrage van € 3.000,00.

VSB Fonds Alphen a/d Rijn e.o. steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. Het afgelopen jaar ondersteunde het met € 190.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, culuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

e-Boekhouden.nl