Rabo Clubsupport

Beste muziekliefhebber,
Sinds dit jaar is de Rabobank gestart met een nieuw sponsorprogramma voor clubs en verenigingen: Rabo ClubSupport. Dit is in de plaats gekomen van de alom bekende Rabo Sponsorfietstocht.

Natuurlijk doet LVH mee aan Rabo ClubSupport
Liefde voor Harmonie zou graag een es-klarinet aanschaffen. Dit instrument hebben wij nog niet in ons instrumentarium, maar zou echt iets toevoegen aan de klank van ons orkest. Wel hebben we al een lid bereid gevonden om dit instrument te gaan bespelen. Door middel van de ClubSupport-actie hoopt LVH genoeg stemmen binnen te halen om dit instrument te kunnen kopen.

Ben je lid van de Rabobank, dan mag je stemmen
Dat kan vanaf 27 september tot en met 11 oktober 2019. Help LVH om haar doel, de aanschaf van een es-klarinet, te verwezenlijken. Ben je nog geen lid, maar heb je wel een bankrekening bij de Rabobank?
Meld je dan nu nog aan als lid, zodat u straks ook uw stem kunt uitbrengen.

Wij hopen op uw stem!

LVH Verenigingsconcert

2019 verenigingsconcert

Liefde voor Harmonie presenteert: LVH verenigingsconcert

Zaterdag 14 juli van 14.00 - 16.00 kunt u genieten van een muzikale middag op ons plein.

Het wordt een afwisselend concert waarbij alle onderdelen van LVH aan bod komen.

Het harmonie orkest olv Patricia Kerkdijk
Het leerlingenorkest olv Wim Loos
De slagwerkgroep olv Koen van Velzen
Alle LVH leerlingen
De LVH band

Toegang is gratis

Fiets voor je Club

2019 fietsdag 1

2019 fietsdag 2

Op zondag 23 juni organiseert Lionsclub Kaag en Braassem de Fiets voor je Club Tocht.

Als opvolger van de Rabo Fietstocht willen de Lions hiermee elk jaar de verenigingen en één specifiek doel steunen en de fietsers een leuke dag bezorgen.

In de veen is het startpunt bij LVH, op het plein voor het muziekcentrum. LVH zal daar ook muziek gaan maken met het orkest, het leerlingen orkest en de slagwerkgroep.

De gewonnen serenade is weggegeven

nieuws 2019 seranade 2

nieuws 2019 serenade 1

Wordt donateur en win een serenade

Elk jaar verloot LVH een serenade onder haar donateurs.

Dit jaar werd mw. Rotteveel verrast op de open repetitie van Vox Leata.

Wil je ook kans maken op een serenade, wordt dan donateur!

Voorspeelavond

Voorspeelavond 2019

Vrijdag 7 juni was de jaarlijkse voorspeel avond van Liefde voor Harmonie

Alle leerlingen mochten hun muzikale vorderingen laten horen aan ouders, opa's en oma's, zusjes, broertjes, ooms, tantes, leden van LVH enz. enz.

Met een vol afwisselend programma en een volle zaal was het een geslaagde avond

e-Boekhouden.nl