Concert leerlingenorkest

Maestro Concert

Maestro roelofarendsveen

Vanavond is het dan eindelijk zover: MAESTRO ROELOFARENDSVEEN

De Maestro’s en de leden van LVH hebben er zin in en zijn er klaar voor om voor u een prachtige avond te verzorgen!

DE LAATSTE KAARTEN ZIJN VANDAAG TE KOOP BIJ DE VEENERICK!

Nog wat praktische tips voor de bezoekers:
- De zaal is open vanaf 19.00 uur. Om 20.00 uur start Maestro.
- Parkeren kan op het grote parkeerterrein op de Lasso. (volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars)
- In verband met de veiligheid mogen jassen niet de zaal in, daarvoor zijn lockers beschikbaar. In deze lockers kunnen tot 5 jassen veilig worden opgeborgen. Voor deze lockers wordt ook borg gerekend, deze krijgt u uiteraard terug als u de sleutel weer inlevert.
Neem voor de lockers wat contant geld mee!
- De consumpties op deze avond worden afgerekend met munten, deze zijn in HAL60 te verkrijgen.
- Het zal een avondvullend programma gaan worden en na Maestro is er een afterparty.

Tot vanavond!

Maestro

Liefde voor Harmonie presenteert; MAESTRO ROELOFARENDSVEEN.

Iedere week stelt een kandidaat zich voor. Klik hier om de video's van de kandidaten die zich inmiddels hebben voorgesteld te bekijken.

Maestro roelofarendsveen

Maestro met Liefde voor Harmonie

Liefde voor Harmonie presenteert; MAESTRO ROELOFARENDSVEEN.

Meer details vindt u in de onderstaande video. (met dank aan Tim Oudshoorn van Screen Visuals en Richard van Wouw)

Ga jij de uitdaging aan om het orkest van Liefde voor Harmonie te dirigeren? Meld je nu aan, neem het baton in handen en wordt de MAESTRO van ROELOFARENDSVEEN!

Stuur ons een kleine motivatie en meld je aan vóór 15 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eucharistieviering met Liefde voor Harmonie

LVH Poster filmconcert 2017

Graag u aandacht voor de eucharistieviering op 10 februari a.s.

Zie de aankondiging hiernaast.

e-Boekhouden.nl