Word donateur !

LVH poster donateurswerving 1

Word donateur van LVH
En maak kans op een serenade!
Jaarlijks verloten we een serenade onder alle donateurs van LVH

Kermisweek LVH

kermisweek oefenen

De slagwerkers zijn alweer flink aan het oefenen voor de kermisweek. Naast de optochten is de slagwerkgroep ook te zien op de Uitkaik in Roelofarendsveen.

Meer info over de kermisweek is te vinden op de site van het oranjecomite

Concert bij de sluis

lvh sluisconcert 16Er is lichte verwarring ontstaan rondom de het concert van Liefde voor Harmonie op zondag 2 juli op de sluis. Graag helpen wij deze verwarring de wereld uit. Op zaterdagavond 1 juli wordt de prachtige locatie rondom het Sluisje in Roelofarendsveen omgetoverd tot toneel waar het Sluisconcert ’17 zal plaatsvinden. Paul Koek van De Veenfabriek denkt mee over de programmering en heeft ook deze editie weer een oer-Veens thema in petto: de Tulp.

Liefde voor Harmonie heeft de eer om de dag erop, op zondag 2 juli vanaf 14:00 uur van deze prachtige locatie gebruik te maken voor een muzikaal concert op de sluis. Beide evenementen staan dan ook volledig los van elkaar. U bent op beide dagen van harte welkom! Pak deze kans op een muzikaal weekend!

Liefde voor LOL

Foto's van de concerten zijn te vinden op de fotopagina

Na het fantastische sing-a-long concert van het grote orkest afgelopen weekend is het volgend weekend de beurt aan het leerlingenorkest. Het thema is "Liefde voor LOL". Voor meer info zie de flyer.

liefde voor LOL

Musical Sing A Long

Graag uw aandacht voor ons concert op 25 en 26 maart aanstaande :

flyer LVH Singalong 2017 72dpi