Kerst Sing-In

20191218 kerst sing inn

Kerst Sing-In met koor Cadans

Donderdagavond begeleidt het leerlingenorkest van Liefde voor Harmonie het koor Cadans. De aanvang van deze gezellige bijeenkomst is 19.300 in de Petruskerk te Roelofarendsveen (zie flyer)

LVH Sinterklaasconcert

Sinterklaasconcert 2019 Screenshot 20191109 222931

Sinterklaasconcert Slagwerkgroep en Leerlingenorkest

Kom naar het gezellige sinterklaasconcert van de Slagwerkgroep en het leerlingenorkest.

Voor meer informatie zie de flyer hiernaast.

LVH Concert met FF Anders

LVH20191201

LVH samen met FFanders

Op 1 december a.s. verzorgen LVH en FFanders een mooi concert in de Kaskade. Aanvang 14.00 uur.

Toegangskaarten zijn op de bekende voorverkoopadressen te verkrijgen.

Cheque RABO Clubsupport

Het begin is er!

Liefde voor Harmonie mocht afgelopen woensdag een cheque in ontvangst nemen van ruim € 1.300.

Een mooie bijdrage voor de aankoop van een es-klarinet.

Iedereen die een stem heeft uitgebracht op LVH: heel hartelijk bedankt!

Rabo Clubsupport

Beste muziekliefhebber,
Sinds dit jaar is de Rabobank gestart met een nieuw sponsorprogramma voor clubs en verenigingen: Rabo ClubSupport. Dit is in de plaats gekomen van de alom bekende Rabo Sponsorfietstocht.

Natuurlijk doet LVH mee aan Rabo ClubSupport
Liefde voor Harmonie zou graag een es-klarinet aanschaffen. Dit instrument hebben wij nog niet in ons instrumentarium, maar zou echt iets toevoegen aan de klank van ons orkest. Wel hebben we al een lid bereid gevonden om dit instrument te gaan bespelen. Door middel van de ClubSupport-actie hoopt LVH genoeg stemmen binnen te halen om dit instrument te kunnen kopen.

Ben je lid van de Rabobank, dan mag je stemmen
Dat kan vanaf 27 september tot en met 11 oktober 2019. Help LVH om haar doel, de aanschaf van een es-klarinet, te verwezenlijken. Ben je nog geen lid, maar heb je wel een bankrekening bij de Rabobank?
Meld je dan nu nog aan als lid, zodat u straks ook uw stem kunt uitbrengen.

Wij hopen op uw stem!

e-Boekhouden.nl