Banner DonateurBanner Lid WordenBanner Vaandeldragers

    

Lid worden

Leden en donateurs, we hebben ze hard nodig.
Even voorstellen "Liefde voor Harmonie" is een muziekvereniging bestaande uit een veelzijdig orkest wat zowel binnen (concerten) als buiten (serenades, optochten etc) muziek maakt. Daarnaast is er voor de leerlingen een leerlingenorkest. Met elkaar maken jong en oud enthousiast muziek. Er wordt iedere week gerepeteerd voor shows, concerten, rondgangen, serenades en andere muzikale optredens.
 
Wie kan lid worden van Liefde voor Harmonie?
Iedereen die een instrument kan bespelen of dit wil leren met de bedoeling om samen met anderen in één van onze orkesten muziek te maken.
Welke instrumenten kun je gaan bespelen? In de vereniging worden veel verschillende instrumenten bespeeld, zoals bijvoorbeeld trompet, trombone, hoorn, bas, klarinet, dwarsfluit, trommel. Nieuwe leden kunnen kiezen uit die instrumenten die op dat moment beschikbaar zijn.
 
Hoe kun je lid worden?
Lid kun je worden door het invullen van het inschrijfformulier dat je bij het secretariaat van LVH kunt aanvragen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit mailadres kan ook worden gebruikt voor het aanvragen van meer informatie.
 
Wat kost het om lid te worden?
Leerlingen krijgen een half uur per week les van een vakdocent. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

Leerlingen tot en met 12 jaar € 93,00 per half jaar 
(dit is inclusief les, instrumenthuur en lesmateriaal).
Leerlingen vanaf 13 jaar € 116,00 per halfjaar
Leerlingen vanaf 16 jaar € 161,00 per halfjaar 

Voor leden die geen les meer krijgen gelden de volgende tarieven:
Leden tot 18 jaar € 83,00 per halfjaar.
Leden vanaf 18 jaar € 93,00 per halfjaar.

Heb je een instrument van de vereniging in bruikleen, dan betaal je € 11,00 huur per halfjaar.

De contributie wordt jaarlijks aangepast aan de inflatiecorrectie (CPI) en wordt twee keer per jaar afgeschreven. De incasso vindt plaats in februari en in augustus.
Het hogere tarief gaat in in het halfjaar dat men 13, 16 resp. 18 jaar wordt.
Slagwerkleerlingen worden opgeleid voor het A-diploma. Na het behalen van dit diploma gaat de leerling meespelen in de slagwerkgroep. De slagwerkgroep repeteert maandagavond van 18.30 – 20.30 uur.
Leerlingen die een blaasinstrument bespelen worden opgeleid voor de muziekdiploma´s A en B. Dit duurt gemiddeld 3 jaar. Na ongeveer een jaar les gaat een leerling meespelen in het leerlingenorkest. Het leerlingenorkest repeteert iedere woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur. Na het behalen van het A-diploma gaat de leerling mee repeteren met het orkest (woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur). Als beide diploma´s behaald zijn stoppen de lessen.

Lidmaatschap opzeggen
Ga je de vereniging verlaten? Stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Opzeggen kan vóór 1 januari of vóór 1 juli. Zeg je na deze datum op, dan ben je de volledige contributie verschuldigd over het lopende halfjaar.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?
Leraar en leerling maken samen afspraken over de lestijden. De lessen worden gegeven in ons eigen muziekcentrum aan het Noordeinde 240 te Roelofarendsveen. Tel. 071-3313556.
 
Wat betekent het om lid te zijn van Liefde voor Harmonie ?
Speel je eenmaal mee in de het orkest, dan wordt er elke week gerepeteerd onder leiding van een vakbekwaam dirigent. Verder wordt muziek gemaakt tijdens rondgangen, serenades, shows, concerten en andere optredens. Een passend uniform wordt verstrekt. Meer informatie is te vinden in ons informatieboekje ABC van Liefde voor Harmonie
 
Donateurs
Voor minimaal € 12,50 per jaar ben je donateur van onze muziekvereniging en word je middels een nieuwsbrief uitgebreid op de hoogte gehouden over onze vereniging. Voor meer informatie zie donateur worden van LVH.
 
Vaandeldragers
Door Vaandeldrager te worden kunnen wij van uw bijdrage één lid van onze vereniging kleden, voorzien van een instrument en muziekonderwijs laten volgen. Voor geïnteresseerden is een speciale informatiebrochure beschikbaar die bij Ed van Berkel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) kan worden aangevraagd.