Banner DonateurBanner Lid WordenBanner Vaandeldragers

Laatste Nieuws - activiteiten kermisweek 2022

Komende week begint de kermisweek. Liefde voor Harmonie zal bij veel activiteiten te zien zijn :

- Onze slagwerkgroep speelt op zondag 18 september tijdens de UITKAIK

- Op dinsdag 20 september kunt u ons zien en horen tijdens de Taptoe op het trainingsveld E.M.M. '21

- Op donderdag 22 september lopen wij mee met de verenigingsoptocht

- Op vrijdag 23 september lopen wij overdag mee met de balonnenoptocht en 's avonds met de lampionnenoptocht.

- En last but not least , begeleiden we het bloemencorso door de straten van de Veen.

Meer informatie kunt u lezen in het programmaboekje van de Oranjevereniging Oranjecomité Juliana

Over Liefde voor Harmonie

De "Liefde" zoals LVH in de volksmond wordt genoemd is een actieve en gezellige muziekvereniging in de Veen. Wij brengen onze muziek ten gehore tijdens concerten, serenades en de jaarlijkse kermis.

De Liefde bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een leerlingenorkest. Bij LVH worden verschillende instrumenten bespeeld. We hebben saxofoons, klarinetten, hobo’s, dwarsfluiten, hoorns, trompetten, trombones, baritons, bassen en slagwerk. Nieuwe leden, jong of oud, werken in 1 á 2 jaar toe naar het leerlingenorkest of slagwerkgroep.

Op deze website kun je meer vinden over lidmaatschap, donateurschap, beeldmateriaal en nog veel meer.

Lees meer over Liefde voor Harmonie

Wil je een keer komen repeteren?

Gedurende het jaar houden wij een aantal open repetities. Je bent dan van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen. Klik hier voor de volgende open repetitie.

Het leerlingenorkest repeteert elke woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.
De slagwerkgroep repeteert elke maandagavond van 18:30 tot 20:30 uur.
Het harmonieorkest repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie over open repetities

e-Boekhouden.nl