Banner DonateurBanner Lid WordenBanner Vaandeldragers

Laatste Nieuws: We zoeken een enthousiaste koperdocent.

Liefde voor Harmonie uit Roelofarendsveen viert komend jaar haar 135 jarig jubileum. De vereniging bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een leerlingenorkest. Jeugd is binnen onze vereniging een belangrijke pijler en er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het opleiden van onze eigen muzikanten. Plezier hebben in het samen muziek maken staat bij onze vereniging hoog in het vaandel.

Wij zoeken een docent die:
- Met plezier en enthousiasme leerlingen weet te stimuleren en begeleiden in hun muzikaliteit en een uitdaging niet uit de weg gaat.
- Conservatorium of gelijkwaardig geschoold is.
- Middels vaardigheden als betrokken, enthousiast, meedenkend, toegankelijk, flexibel, communicatief vaardig en muzikaal een aanvulling weet te zijn binnen onze vereniging.

Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 20 januari 2023.

Scholenproject: Ontdek je talent op een instrument

Sinds enkele jaren worden op de basisscholen van het SSBA  muzieklessen gegeven door vakleerkrachten. Deze worden verzorgd door Basisschoolmuziek.nl

De groepen 5 van de scholen bezoeken elk jaar het muziekcentrum van Liefde Voor Harmonie voor het project ‘Ontdek je talent op een instrument’. Zij maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en krijgen een eerste les van vakleerkrachten op een trommel, een trompet en een klarinet. Omdat het project door corona twee jaar niet is uitgevoerd, bezoeken in de maanden januari, februari en maart 2023 de groepen 5 en 6 het muziekcentrum. In totaal ontdekken ruim 300 kinderen hun ‘talent’ op een instrument.

Is uw kind enthousiast geworden na het volgen van een van de lessen? Klik dan hier voor meer informatie of stuur een vraag per mail naar info.liefdevoorharmonie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom tijdens de open repetitie

Foto scholenproject klarinet 1  Foto scholenproject trommel 1 Foto scholenproject trompet 1

Over Liefde voor Harmonie

De "Liefde" zoals LVH in de volksmond wordt genoemd is een actieve en gezellige muziekvereniging in de Veen. Wij brengen onze muziek ten gehore tijdens concerten, serenades en de jaarlijkse kermis.

De Liefde bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een leerlingenorkest. Bij LVH worden verschillende instrumenten bespeeld. We hebben saxofoons, klarinetten, hobo’s, dwarsfluiten, hoorns, trompetten, trombones, baritons, bassen en slagwerk. Nieuwe leden, jong of oud, werken in 1 á 2 jaar toe naar het leerlingenorkest of slagwerkgroep.

Op deze website kun je meer vinden over lidmaatschap, donateurschap, beeldmateriaal en nog veel meer.

Lees meer over Liefde voor Harmonie

Wil je een keer komen repeteren?

Gedurende het jaar houden wij een aantal open repetities. Je bent dan van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen. Klik hier voor de volgende open repetitie.

Het leerlingenorkest repeteert elke woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.
De slagwerkgroep repeteert elke maandagavond van 18:30 tot 20:30 uur.
Het harmonieorkest repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie over open repetities

e-Boekhouden.nl