Banner DonateurBanner Lid WordenBanner Vaandeldragers

    

LVH popconcert met band en zang

poster popconcert met band en zang apr. 23 2

 

In het weekend van 15 en 16 geeft Liefde voor Harmonie haar voorjaarsconcerten in de Spreng te Oude Wetering.

Zaterdag de 15e geeft het harmonieorkest, met band en zang een daverend popconcert. We starten dan om 20.00.

Op zondag de 16 beginnen we om 14.00. Dan spelen ook ons leerlingenorkest en onze slagwerkgroep.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij leden van LVH, bij Primera Domien Koek en bij Veenerick. Deze kosten 10 euro per stuk, kinderen tm 12 jaar voor 5 euro. Tot dan! 


 

Scholenproject: Ontdek je talent op een instrument


Sinds enkele jaren worden op de basisscholen van het SSBA  muzieklessen gegeven door vakleerkrachten. Deze worden verzorgd door Basisschoolmuziek.nl 

De groepen 5 van de scholen bezoeken elk jaar het muziekcentrum van Liefde Voor Harmonie voor het project ‘Ontdek je talent op een instrument’. Zij maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en krijgen een eerste les van vakleerkrachten op een trommel, een trompet en een klarinet. Omdat het project door corona twee jaar niet is uitgevoerd, bezoeken in de maanden januari, februari en maart 2023 de groepen 5 en 6 het muziekcentrum. In totaal ontdekken ruim 300 kinderen hun ‘talent’ op een instrument.   

Is uw kind enthousiast geworden na het volgen van een van de lessen? Klik dan hier voor meer informatie of stuur een vraag per mail naar info.liefdevoorharmonie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom tijdens de open repetitie

Foto scholenproject klarinet 1  Foto scholenproject trommel 1 Foto scholenproject trompet 1

 

 

Over Liefde voor Harmonie

De "Liefde" zoals LVH in de volksmond wordt genoemd is een actieve en gezellige muziekvereniging in de Veen. Wij brengen onze muziek ten gehore tijdens concerten, serenades en de jaarlijkse kermis.

De Liefde bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een leerlingenorkest. Bij LVH worden verschillende instrumenten bespeeld. We hebben saxofoons, klarinetten, hobo’s, dwarsfluiten, hoorns, trompetten, trombones, baritons, bassen en slagwerk. Nieuwe leden, jong of oud, werken in 1 á 2 jaar toe naar het leerlingenorkest of slagwerkgroep.

Op deze website kun je meer vinden over lidmaatschap, donateurschap, beeldmateriaal en nog veel meer.

Lees meer over Liefde voor Harmonie

 


 

Wil je een keer komen repeteren?

Gedurende het jaar houden wij een aantal open repetities. Je bent dan van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen. Klik hier voor de volgende open repetitie.

Het leerlingenorkest repeteert elke woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.
De slagwerkgroep repeteert elke maandagavond van 18:30 tot 20:30 uur.
Het harmonieorkest repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie over open repetities

 

 


 

e-Boekhouden.nl