Agenda

Zondag 21 december
Kerstconcert Cadans en Liefde voor Harmonie

Kerstconcert 2014Op zondagmiddag 21 december 2014 geven Cadans en Liefde voor Harmonie een Kerstconcert in de Petruskerk aan het Noordeinde te Roelofarendsveen. Ze nemen u mee op weg naar het kerstfeest en brengen samen, maar ook apart, een diversiteit aan Kerstmuziek ten gehore. U kunt genieten van en heerlijk luisteren naar de combinatie, uitvoeringen van Cadans en Liefde voor Harmonie. Tevens kunt u af en toe meezingen. Het geheel staat onder leiding van Wim Loos en Jurgen van Groningen Schinkel.

De toegang is gratis. De kerk is open vanaf 14.00 uur. Komt u a.u.b. op tijd, want vol is vol. Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ca. 16.30 uur met tussendoor een korte pauze waarin u tegen betaling van een geringe vergoeding kunt genieten van een kopje koffie/thee of een glaasje fris. Na afloop van het concert zal een collecte gehouden worden.

Alle leden van Liefde voor Harmonie zien uit naar uw komst.

Bekijk hier de flyer.

 

Maandag 22 december 2014

Op maandag 22 december speelt het leerlingenorkest samen met het kinderkoor Little Start olv Gabriëlle van Velzen gezellige kerstmuziek. Bekijk de flyer voor meer informatie.

 

20 en 21 maart: Themaconcert LvH: Liefde voor Verhalen